2013. január 1., kedd

Írói évértékelés



Látszólag 2012-ben nem sok dolog történt velem, de Ti, kedves Olvasók, akik rendszeresen idelátogattok, tudjátok, hogy ez az év akkor is bővelkedett az eseményekben, ha a pont nem került fel az i-re.
2011 decemberében jelent meg az első – és reményeim szerint nem utolsó – könyvem, a Jóslatok hálójában, amit fél éven belül másodjára is kiadtak, tehát jól fogy. Szinte a megjelenése után rögtön felkerült a könyves sikerlistákra, és legnagyobb örömömre, több mint egy év elteltével is rendszeresen visszatér egyikre-másikra, ami nagyon nagy megtiszteltetés, hisz időközben számtalan új regény jelent meg.
Nem győzöm megköszönni, hogy ilyen sokan megvettétek, olvassátok a könyvemet.
Annál is inkább, hisz jól tudjátok, hogy ebben az évben írtam egy új könyvet, a Halhatatlan álmot, melyet még augusztusban benyújtottam a kiadómnak, és azóta várom a döntésüket.

Idén három könyves rendezvényen is részt vehettem, ahol sokatokkal személyesen is megismerkedhettem. Bevallom, ezek a találkozások éltetnek, mert ilyen alkalmakkor mindig megjelennek az igazi rajongók, akik átlendítenek az esetleges és sajnos egyre gyakoribb mélypontokon.
Kívánom, hogy nagyon jó évetek legyen 2013-ban és mindig!
Magamnak és családomnak pedig anyagi, testi és lelki biztonságot kérek.

Tartsa meg az Isten jó szokásotokat, és jövőre is maradjatok velem.  




4 megjegyzés:

  1. Mások nevében nem nyilatkozhatok, így csak abban tudlak biztosítani, hogy ezentúl figyelemmel fogom kísérni a munkásságod, és reménykedem benne, hogy kicsinyke támogatásom sokat jelent majd neked.
    Egy felejthetetlen élmény volt megismerni téged. Köszönöm, hogy nyílt szívvel fogadtál. :)

    Tamáska Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Eszter!
      Köszönöm megtisztelő véleményedet. <3

      Törlés
  2. Nagyon is kiérdemelted a sikert a könyveddel, és tényleg fantasztikus, hogy ennyire népszerű lett! :-) Én ennek nagyon örülök!
    Ajánlom a kiadódnak, hogy döntsenek hamar, és adják ki a Halhatatlan álmot is! :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Artie :)
      Hát remélem, hogy végre elolvassák... mert egyelőre ott tartunk, hogy erre még nem volt idejük ://///

      Törlés