2011. augusztus 14., vasárnap

Fejlemények


Felkerült a Libri előjegyzési listájára a könyvem!

A hírt Matt-től illetve Bernadett-től hallottam pénteken. Épp hazaértünk Tatáról. Jó nap volt.

A Jóslatok facebookos oldalán ma meglett a 100. kedvelő.
Köszönöm, hogy ilyen sokan bejelöltetek, szurkoltok és érdeklődtök :)
Hallom az ellentábort: ugyan már, 100!
Nem, nem. Sok kicsi sokra megy. Nekem minden rajongó nagyon fontos. Tudjátok, hogy nem vagyok se ismert médiaszemélyiség, se nagy blogsztár, viszont nagyon türelmes vagyok.

Eddig a Jóslatok első négy fejezetét el lehetett itt olvasni, most a 3. és 4. fejezetet piszkozatba teszem, mert közben annyira átírtam a történetet, hogy azok már csak nyomokban hasonlítanak az új könyvre, és így egy kicsit félrevezetőek.
Egyelőre több részletet nem teszek fel.

Végül készítek egy új bejegyzést, ahol majd összesítem az eddigi borítóterveket.
by Diara

12 megjegyzés:

 1. Nos, akkor itt is GRATULÁLOK! ^^ Nem mondom, hogy annyira meglepett a hír, mert biztos voltam benne, hogy összejön neked. :-) De azért mégis fantasztikus volt látni! Hát még neked milyen csodálatos lehet! :-D Nagyon sok sikert kívánok a regénnyel, remélem sokan fogják olvasni! :-)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok! :D
  Egy kérdés: a kiadó mennyire enged beleszólást a borítóba? Vagy ez hogy működik? Te odaviszel egy kupac tervet, aztán együtt döntötök? Vagy ők választanak? Netán inkább ők terveztetnek saját elképzelés alapján? Nyilván majd egy profi grafikus (vagy grafikus csapat) csinálja a végén, csak az érdekelne, hogy ki/kik döntenek a dizájn felől.
  Vagy ez még a jövő zenéje? Nézzük meg a faliújságon, hátha kint van valami homályos utalásban... :P ;)
  Még egyszer nagy gratula! :)

  VálaszTörlés
 3. én is csak gratulálni tudok Neked! Artie-val ellentétben én kicsit meglepődtem, de nagyon örültem a hírnek :D Csak így tovább!!!
  Van már tervben esetleg egy újabb könyv? :D

  VálaszTörlés
 4. GRATULÁLOK!!!!! És tudtam!!
  Nagyszerű, hogy végre kiadják a könyvedet és végre mi is olvashatjuk! Én is sok sikert kívánok hozzá és jelzem, hogy már egy vásárlód biztos van:)
  Gondolom, sok idődet elveszik majd a kiadás előtti munkálatok, de tájékoztass majd, hogy haladtok.
  Most már Artie-ért izgulhatunk.

  VálaszTörlés
 5. Hűha, ez már valami, akkor szépen én is előrendelem :)

  VálaszTörlés
 6. Mikkamakka!
  Még nem tartunk a borítónál. Most egy hét kötelező szünetet kaptam, amit a szerkesztőm Siófokon tölt, én meg a kertben.
  Azután jön a Nagy Fésülés.

  Bea!
  Képzeld el, én hogy meglepődtem :D Gondolom, azért rakták fel, mert kell azért egy előzetes reklám. Ti hallottatok már sokat a könyvről - talán unalomig nyomatom, bocs - de sokan azt se tudják, hogy létezik.

  Norema!
  Mindent meg fogok írni, már csak azért is, mert mostanában semmi más nem jut eszembe, pedig nagyon szeretnék már "életképes"-es történetet felrakni ide, de vagy nem történik mostanában semmi velem, vagy lefagyott az agyam, vagy mindkettő.

  Artie!
  igen, szurkolunk. :)

  Neked is, Darawona :)

  VálaszTörlés
 7. Ez nagyon izgalmas, kíváncsi vagyok már a könyvedre :) Ha dedikálásod lesz, én biztos ott leszek és behajtom a az aláírásodat ;)

  VálaszTörlés
 8. Darawona,nyugodj meg! Amit megígértem, azt meg is tartom :)

  VálaszTörlés
 9. Annyira örülök, hogy Te már közelebb jutottál az álmod megvalósításához! :) Remélem, egy napon mindannyian részesülhetünk ebben a megtiszteltetésben a világ – no meg a kiadók – részéről...
  Amúgy, lehetne egy kérdésem? Miért pont a Könyvmolyképző? Persze tudom, hogy máshova is beadtad, de... valahogy mindig azt éreztem ki a szavaidból, hogy a Könyvmolyképzőhőz különös reményeket táplálsz.

  VálaszTörlés
 10. Matt!
  Az ember alaposan megnéz egy kiadót, mielőtt bármit tesz.
  1. kik adnak ki magyar könyveket? pl. A Gabo nem. Igazából az Animus se...
  Egyáltalán kik állnak szóba ismeretlenekkel. Az Ulpiusról köztudott volt eddig, hogy nem nyitott. Hogy most mi történt, azt ők tudják.
  2. Melyek azok, akiknek az olvasó közönségét érdekelné a könyvem. A Jóslatok hálójában misztikus románc, 18 évesekről szól, ebben a műfajban pedig csak egy kiadó érdekelt: a Könyvmolyképző, így érthető, hogy először Ildikónak írtam, és csak később, mikor ő megfeledkezett rólam, akkor próbálkoztam másoknál... sikertelenül.
  Az Ulipus ráállt az erotikusan túlfűtött könyvekre, az enyém nem ilyen.
  Az Agave a véresebb műfajban utazik, felnőtteknek szóló könyvekkel... kiesett.
  Az Animus a Harry Potter után huszárvágással átváltott a skandináv krimikre. Ha krimit tudnék is írni (a Jóslatok is az), de skandináv már nem leszek, hacsak újra nem születek.
  Nagyjából ennyi az ok.

  VálaszTörlés