2011. január 12., szerda

Őrület

Kedves Olvasóim, Barátaim!



Valami őrület indult a facebookon, ami hihetetlen, de sajnos, igaz.
A Könyvmolyképző egy lájkolós játék keretében szeretné eldönteni, hogy kinek a könyvét fogják kiadni.
Megkérlek Titeket, hogyha tényleg szeretnétek olvasni a Jóslatok hálójábant, legyetek szívesek jelezni a Vörös Pöttyös oldalán.

Köszönöm :)))

10 megjegyzés:

  1. Hát elég fura, de amikor írtad facebook levélben, még jobbnak tűnt. Azt hittem többeket keresnek... Attól, hogy valakinek több rajongója van, még nem jelenti azt, hogy jobb a könyve. o.O Lehet, hogy csak nem találtak rá a blogjára! És mi van azokkal, akiknek NINCS is blogjuk, és félnek a blogos nyíltságtól??

    Na mindegy, érdekes... Rád szavazok!!! :D

    VálaszTörlés
  2. Természetesen küldtem megjegyzést a Vörös Pöttyös oldalra. Veled ellentétben én nem hiszem, hogy tényleg azt a könyvet fogják kiadni, amelyikre a legtöbb megjegyzés érkezik, szerintem ezt már régen eldöntötték. Mindenesetre én a Tiédet olvasnám, és remélem, egyszer - a nem túl távoli jövőben - el is olvashatom.

    VálaszTörlés
  3. Mentem, írtam, de ez nagy marhaság! Átláthatatlan és zagyva az egész! :-S Hogy ebből megint mit akarnak kihozni?!

    VálaszTörlés
  4. Tényleg kicsit átláthatatlan a felület
    Írtam:)

    VálaszTörlés
  5. Nekem maga a facebook átláthatatlan és zagyva, de természetesen mentem és hagytam megjegyzést, mert már nagyon várom a könyvedet.
    Nem igazán értem mire a szavazás, nem tudják eldönteni, hogy kinek a könyvét adják ki? Nem biztos, hogy aki szavaz az meg is veszi.

    VálaszTörlés
  6. Kövezzetek meg, de én szeretem a Facebookot! :-D Az iwiw, myvip és a többi nem jön be, nekem pont a Facebook tűnik kezelhetőbbnek. :D Noha nem így kéne használni ebben az esetben! Tehát tényleg nem mindent külön kommentbe kellene írni... Akkor nem lenne ilyen átláthatatlan ez a "szavazás", vagy mi.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm mindannyiótoknak:)))
    Szerintem is marhaság, de elkeserítő, hogy mindig feltűnik egy új "titán" vagy egy önjelölt "titán", aki miatt félretolnak.
    Nekem nem ismerőseim az írói porfilomban a lányaim, se lányaim barátai, se a tanítványaim, pedig ha mindenkit összeszednék, lennének pár százan, de nem szándékozom őket aktivizálni egy ilyen akcióban, mert igazi olvasókra van szükségem.
    Mástrészt egy kiadó, szerintem, szakmai szempontok alapján döntsön :S

    VálaszTörlés
  8. Artie!
    Én is szeretem a facebookot, de nem erre, nem ilyen hadjáratokra kellene használni:)

    VálaszTörlés
  9. Én is lájkoltam, de nem hiszek ebben. :)

    Ha annál a bizonyos első három könyvnél volt is hatása ezeknek a megmozdulásoknak, szerintem mostmár ez egyre kevésbé igaz. (Mint a metrós Ulpius reklámok) Arra viszont tényleg jó lehet ez az egész, hogy a kiadó legalább tudomást szerezzen az írókról. De a döntést nem 100 lájk és mondjuk hatvan komment után hozzák majd meg... Na ebben biztos vagyok. :)

    Plusz ha szó szerint nemet mondtak valakinek, most lehet újra megnézik a kéziratát, de kevéssé tudom elképzelni, hogy rábólintsanak, 100 lájkoló és húsz erőszakos módon követelőző rajongó miatt.

    Grapes és Darawona, Nektek nem mondtak nemet. :) Ha váratnak is, sokkal jobb eséllyel indultok.:)

    VálaszTörlés
  10. Kedves Piroseper!
    Én se hiszek benne, és nem is akartam belefolyni (főleg, hogy nagyon sok családi problémám van), de mivel Darawona megemlített, úgy éreztem, kötelességem kiállni mellette, és persze, magam mellett is.
    Nagyon égő lenne, ha holmi lájkok alapján döntene egy kiadó:S
    Már tavaly is kiakadtam azon, hogy "lájkok" alapján alulra lettem rakva azon a bizonyos asztalon,de az már felháborító, hogy ezen az alapon újra el akarják játszani ezt a játékot.
    Oké, a másik három könyv volt olyan jó, mint az enyém, és az ismertségük miatt ők elém kerültek, de ez, se nem jobb, se nem ismertebb:(((((
    Arról már ne is szólva, hogy nincs kedvem újabb háborúba kezdeni fanatikus, unatkozó, magukat rajongónak álcázó tinédzserekkel:(

    VálaszTörlés