2011. január 20., csütörtök

Mai hírek


Eltűntem egy kicsit, és ennek két oka van, egy jó és egy rossz.
A rosszat már tudjátok: még mindig kórházi kezelés alatt áll Bellám, de már, hála Istennek, elindult a gyógyulás hosszú, de biztató útján.
A jó: Katona Ildikó múlt héten újra bekérte tőlem a Jóslatok hálójábant, de kértem tőle két hetet, mert némi igazítást akarok végrehajtani a kéziraton.
Remélem, kész leszek, és azután....

Ezúton szeretném megköszönni Nektek, hogy eszébe jutattátok létezésemet, és támogattatok a facebookon, egyéb fórumokon, illetve privátban. Tartsa meg az Isten jó szokásotokat!

9 megjegyzés:

 1. Bella hamarosan meggyógyul, biztos vagyok benne! Jobbulást neki! :-)

  És ez a jó hír... Hát fantasztikus hír!! :-D Őszintén gratulálok! :-) :-) Jó "igazítást", és sok szerencsét, sikert és kitartást! :-)

  VálaszTörlés
 2. Megtartja!
  Bellának mielőbbi teljes gyógyulást!

  VálaszTörlés
 3. Köszi, hogy szóltál, máskor is szívesen "segítek":)

  Valójában önző okok vezéreltek;)
  Bellának jobbulást, ujjaim keresztben mindkettőtökért:)

  VálaszTörlés
 4. Ez a mai nap legjobb HÍRE!!!!

  VálaszTörlés
 5. Végre!!! És ezt mindkettőre értem!
  Örülök, hogy Bella jobban van, és alig várom, hogy végre olvashassam a könyvedet! Remélem, most tényleg elindul valami... :-D

  VálaszTörlés
 6. Először is Belládnak további, és mielőbbi gyógyulást kívánok, a második hír pedig nagyon hurrá!!! :) Remélem, hogy a kézirat újbóli bekérése jó jel, és hogy mielőbb választ kapsz majd, miután a kozmetikázott verziót elküldted.

  Ha máskor is tudunk segíteni bármiben, csak szólj, hidd el, vagyunk annyira kíváncsiak a folytatásra, hogy rá tudj venni minket ilyesmire. :D
  Sok sikert a Jóslatokkal, lánykádnak meg még egyszer mielőbbi jobbulást! :)

  VálaszTörlés
 7. Mindannyiótoknak köszönöm a segítséget a kézirattal kapcsolatban és Bellának írt jókívánságokat. (Ma már 81 volt a hemoglobinja :))))

  VálaszTörlés
 8. Én ugyan a háttérből, de annál nagyobb lelkesedéssel szurkolok neked Grapes!:)

  VálaszTörlés