2011. február 25., péntek

Tánc-mámor (Halhatatlan álom, részlet)

Néhány hete felraktam egy részletet a Halhatatlan álomból, mely először kicsit brutális, majd talányos. Most egy romantikus epizódot olvashattok a könyvből.



Váratlanul furcsa bizsergés kerített hatalmába. Mintha egyszerre szaladt volna rajtam végig egy hideg fuvallat, és melengetett volna egy forró áramlat. Másodpercek múlva tudatosult csak bennem, hogy a különleges élményt egy figyelő szempár okozta. Tulajdonosa a falnál állt, a túloldalon. Köztünk a párok egymásba karolva lejtettek a parketten, az ő pillantása azonban áthatolt a táncolókon. Szemei lángoló fáklyaként világítottak, ez a tűz azonban nem rémített el, sőt, ellenállhatatlan mágnesként vonzott magához, melynek hatására kábulatba esve emelkedtem fel helyemről.
Mozdulatomat meglátva elindult felém. Csupán egy méter választott el minket, ezt azonban már nekem kellett áthidalnom. Habozás nélkül léptem hozzá.
Finoman, mintha csak egy értékes antik porcelánnal bánt volna, bal tenyerébe fogta jobb kezemet. Meleg bőrének érintése olyan ismeretlen impulzusokat keltett bennem, melyek villámként száguldottak végig testem minden egyes sejtjén. Bal kezemet lazán vállára fektettem, míg ő jobbját derekamra csúsztatta. A zene lágy lüktetésére egyszerre kezdtünk egy olyan összehangolt mozgásba, melyről kívülállók azt gondolhatták volna, évek óta összeszokott páros alkotunk. 
Arcán apró mosolyhullámok futottak át, miközben közelebb húzott magához.
Félrenéztem, de tekintetével olyan erősen kereste az enyémet, hogy nem térhettem ki előle, viszonozom kellett pillantását, mellyel észrevétlenül csapdába ejtett. Megszűnt számomra a külvilág, eltűnt a táncterem éppúgy, ahogy a mellettünk imbolygó párok, és velük együtt a gondok, melyek az utóbbi napokban viharfelhőket tornyoztak fölém. Nem maradt más, csak az elbűvölő melegbarna szemek, a bőréből áradó édeskés illat, és érzéki ujjai a derekamon. Először lazán hátamra simultak, majd egyre követelődzőbben markolták a ruhán keresztül húsomat, mintha egy vad szerelmi aktus közben próbált volna darabkákat kitépni belőlem. Csupán egy icipici részt, amit magáénak tudhatna így abból a testből, amit most érintett először. Szemét egy pillanatra se vette le rólam, mint ahogy én se engedtem el az ő tekintetét. Bal kezét rákulcsolta tenyeremre, majd mellkasára illesztette. Ujjaim alatt éreztem szívének dübörgését, azt a zakatolást, amit az én közelségem váltott ki belőle.
Még közelebb vont magához, és ezzel bezárult a köztünk levő tér, testünk összeforrott, eggyé váltunk, mint a lepedőn tornászó szeretők. Fejemet vállára fektetve belefeledkeztem a zene és a tánc andalító ritmusába, és az ő bódító közelségébe. Arcommal az övéhez simulva egy másik dimenzióba kerültem át, egy olyan helyre, ahol már csak ketten voltunk, ő és én. Ujjaimat nyakába mélyesztve viszonoztam ölelését, melyre még őrjítőbb szorítással reagált. Jobb lábát lábaim közé feszítve magáévá tett ott, a táncparketten, mindenki szeme láttára. Ajkát arcomhoz érintve meleg, édes lehelete borzolta idegszálaimat.
A zene hirtelen elhallgatott, a csend magamhoz térített. Ő levette rólam kezét, én is kelletlenül hátráltam. Zavarodottan körbenéztem, de intim együttlétünk senkit sem érdekelt. Csak mi ketten voltunk részesei ennek az önfeledt mámornak, amit ez a tánc nyújtott nekünk. Ő még utánam nyúlt, de én rémülten engedtem el kezét, mintha tűzbe nyúltam volna. Mint a riadt madár, elrebbentem ölelő karjaiból, és lassan visszakullogtam barátaimhoz, akik azonban nem vették észre, hogy úgy dúlnak bennem az érzelmek, mint ahogy a tenger háborog egy hatalmas vihar során. Leültem, és kutakodva kerestem táncpartneremet, de őt már elnyelte a kavargó forgatag.


25 megjegyzés:

  1. Fantasztikus leírás volt! Romantikus, érzéki, borzongató, erotikus...
    A táncjelenetek amúgy is előkelő helyen állnak a "szeretem-listámon", de ezt hihetetlenül jó volt olvasni, elképzelni. :-D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Diara!
    csak próbálkozom. Tudod, nem vagyok valami nagy táncos, és nem tudnék olyan szakszerűen fogalmazni, mint te, szóval marad ez a kis tengi-lengizés.

    VálaszTörlés
  3. Wow, húúúúúú! :-D Jeee, hát ez szexi volt. ^^ Tetszett ám, tényleg, jó rész volt, szépen leírtad ezt az egészet. :-) Könnyedén el tudtam képzelni. :-) Olvastam volna hosszabban is. XD
    Amúgy nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy újabb részlet következik! ^^ Éljen! :-D

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Egyszerűen fantasztikus! *-*
    Nem igazán tűnik fel, hogy nem vagy valami nagy táncos, hisz ez egyáltalán nem így látszik. Olyan szépen írtad le az egészet, hogy... Huh :D Pártolom Diara Szavait!
    Amúgy meg ne mondj magadról ilyen helyzetekben negatív dolgokat("nem vagyok v.mi nagy táncos"), ezt megtanultam :D Legalább is nekem ezt tanítják:)
    Szóval remek volt, nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!!! :DDD

    VálaszTörlés
  5. örülök, hogy tetszett Nektek. :)
    Féltem, hogy kicsit nyálasra sikerült, de alapvetően nem ilyen a könyv, viszont ez is van benne.

    VálaszTörlés
  6. Én ebből nem azt szűrtem le, hogy nem értesz hozzá. :-) Különben is, az ilyen leírásoknál szerintem nem annyira a szakszerűség, mint inkább a hangulat visszaadása a fontos, és ez nálad maradéktalanul meg volt. :-)

    VálaszTörlés
  7. Igen, ezzel én is egyetértek! Nem az a lényeg, hogy értünk-e ahhoz, amit leírunk, hanem hogy HOGYAN írjuk le. És itt ez gyönyörű volt! :D
    Amúgy meg nem volt túl nyálas, pont elég.

    VálaszTörlés
  8. Táncoltam egyszer tapasztatlan tiniként egy esküvőn, egy nálam jóval idősebb férfival, én nem tudtam táncolni, ő nagyon nagyon tudott... addig csak láttam meg hallottam, hogy a tánc milyen különleges élmény lehet... Az volt: egy különleges meztelenség nélküli intim pillanat... pont mint a történet.
    És ami a ráadás, sem előtte sem utána nem láttam többé azt a férfit... :)
    Köszönöm, hogy felidézted bennem ezt a szép emléket!!!!

    VálaszTörlés
  9. Táncolni nem tudok, de az érzés leírásával próbálkozom. Nemcsak a közvetlen nemi aktus lehet szexuálisan felfűtött élmény, de ezt Ti is tudjátok;)
    nagy örömmel tölt el, hogy tetszik nektek:)

    VálaszTörlés
  10. Még szép, hogy tetszik! Abszolúte nem volt nyálas, sőt! Ide egy pasit, ölelésre!:D:D
    Egyetértek a fentebb szólókkal, a hangulatot nagyon jól visszaadtad, nem is a tánc volt a lényeg, így nem is kellett arról írni, hogy merre léptek, hogyan forogtak, a részletezés széttörte volna a pillanatot. Ez Így Volt Jó!

    Ez a könyv kész van? Benevezed kiadatásra?

    VálaszTörlés
  11. Tényleg! Azt én is kérdezni akartam, hogy kész van-e már, mert annyira elolvasnám:D Nagyon tetszik <3

    VálaszTörlés
  12. Elvileg kb 100 A/4-es oldalt írtam belőle, de nem igazán tetszik a szerkezete. Szóval újra akarom írni, ahhoz meg hiányzik a motiváció (mondjuk, ha a Jóslatokat kiadták volna, nagyon dobna a lelkesedésemen.) Így csak képek vannak, mint például ez a táncjelenet. Egyébként fejben az egész történet rész, csak az izgalom kedvéért kellene a szerkezetén változtatni.

    VálaszTörlés
  13. Ez ismerős. Nálam is az van, hogy tudom mit akarok írni, szinte már az egész történet meg van a fejemben, de... nincs ami motiváljon, vagy valahogy nem jönnek a szavak. Ilyenkor képeket lesek én is... -.-
    Most a Csábítással vagyok így. Szépen átírom, és törlöm az oldalát - legalább is szüneteltetem.

    VálaszTörlés
  14. Ugye,milyen idegesítő. Én avval doppingolom magam, hogy ha jobban átgondolom, hátha jobb lesz:)

    VálaszTörlés
  15. Utálom, ha ez van :D Én is arra gondolok, hogy majd még töröm a fejem, de legszívesebben a földhöz vágnám a gépet és ordítanék egy hatalmasat :$:D

    VálaszTörlés
  16. Motivációhoz: ezt -> "mondjuk, ha a Jóslatokat kiadták volna"
    kijavítanám arra, hogy: "Miután kiadták..."
    :D:D

    A többi stimmt, itt is megvan:)

    VálaszTörlés
  17. Kiadják! ;-) Igaza van Darolynnak.

    De engem például az is motivált, hogy nem adták ki a Reszket az erdőt (konkrétan le se ....ták). Mert így a Suttogó ékkövekkel még tudatosabban kezdtem foglalkozni. XD És azzal is próbálkozni fogok! Nem tudom egyáltalán elolvassa-e a Könyvmolyképző, vagy bármi más... De meg kell őket győznöm, és még ez is motivál! :-D

    Szóval hajrá, Grapes, legyen erőd!!! ^^

    VálaszTörlés
  18. jaJ, olyan aranyosak vagytok, hogy biztattok <3
    örök hála és ölelés, és hasonló jókat Nektek.:)))
    és egy titkot hadd áruljak el: tegnap az egyik a kiadó oldalán véleményt írtam valamiről, és belinkeltem az oldalam. Visszaírtak, hogy letiltanak, ha még egyszer evvel próbálkozom. Nem sértődtem meg, levettema linket, és... hoppá, hoppá.. tudták a nevem, hogy Grapesnek kell szólítani, mert még itt a blogokon senki mindenkinek tiszta. Pl Freyánál már indultam pályázaton is, ennek ellenére nem minap rosszul szólított meg. csak az tudja pontosan a nevem, aki benéz... jó alaposan... az oldalamra. Szóval ezt csak biztatásnak írom azoknak, akik közültek reménykednek. hátha egyszer valamelyik kiadó észreveszi, ki a tehetséges:))))

    VálaszTörlés
  19. Kedves Grapes!
    Ad 1.: Kiadják - ez természetes, muszáj nekik, hiszen olyan sokan várjuk!!!
    Ad 2.: egyetlen mondatban összefoglalva a véleményemet: nagyon szeretnék én is a részese lenni - legalább az életben egyszer - egy ilyen tánc-mámor-élménynek, pontosan úgy, ahogyan leírtad!
    Ad 3: Mi van??? Letiltanak??? Nem szabad linkelni? Miért nem? Mármint linkelni persze, nem szabad, de belinkelni sem?:-D

    VálaszTörlés
  20. Kedves Katarina!
    1. hát még én :SSSSS
    Lassan kevesebb lesz az az idő, amíg kitaláltam és leírtam. Jó 2-3 évig érleltem az a alapötelet, de az írás csak 3 hónap volt.
    2. örülök, hogy tetszik a tánc. Ilyen hullámzó lesz ez a Halhatatlan álom;)
    3. ezek szerint nem lehet belinkelni, vagy csak bizonyos oldalakon, vagy csak bizonyos személyeknek. lehet, tudják, hogy én egy pókszállal (:-DDDD) kötődöm a Könyvmolyképzőhöz, és ezért tiltottak le. A lényeg, hogy nézegetik a blogokat, és mondom, ez mindannyiótoknak biztató:))))

    VálaszTörlés
  21. Nézegessék csak, mert most írtam egy bejegyzést, hogy mennyire szeretném meggyőzni őket! XD XD :-D

    VálaszTörlés
  22. Hát ez tényleg mámoros!
    Ahogy Diara írta: romantikus, érzéki, borzongató, erotikus. Mindegy, hogy tudsz-e táncolni, a tánc lényegét, hangulatát tökéletesen visszaadtad.
    Úgy olvasnám még!

    VálaszTörlés
  23. :)))
    Bella vigyorogva azt mondta: "Anya, hogy tudsz ennyit írni egy kis táncikálásról?"
    Mert olyan hangulatban voltam:)))

    VálaszTörlés
  24. Aranyos:)
    De ebben az esetben ez többet jelent egy puszta táncikálásánál ;D

    VálaszTörlés