2011. július 6., szerda

Borítóterv

A facebookon Kovács Renátától kaptam ezeket a gyönyörű borítóterveket. Nektek melyik tetszik?

1. Nagyon szép őszi kép. A történet is ősszel játszódik, így ez különösen illik a hangulathoz.


2. Csodálatosak a pókhálón levő vízcseppek. Olyanok, mintha  könnycseppek lennének. Bár sötétbe hajlik a kép, de nem töményen fekete.


3. Ezen minden van, ami szem-szájnak ingere: pókháló, csak annyi, amennyi kell; vízcsepp; de kép erőssége a lilás szín. Fantasztikus!


Köszönöm, Reni ! :))))))

9 megjegyzés:

  1. Hűha, nagyon szépek!! Mondjuk az elsőtől megijedtem (nem szeretem a pókokat... na, jó, ez enyhe kifejezés volt). A második olyan, mintha gyöngyös lenne, nagyon szép. De asszem a harmadik tetszik a legjobban. Az gyöngyös is, hálós is, mégsem félelmetes, és ténylseg szép a színe.
    Mindegyik nagyon jó, és a szövegek is pont jó helyen vannak!:D

    Grapes! Ha egyszer, netalántán, csak úgy egész véletlenül tényleg kiadják a Jóslatokat, akkor piros pöttyös lesz??

    VálaszTörlés
  2. Azért ebbe a sorrendbe raktam, mert nekem is így tetszenek, lefelé vannak a szebbek.
    Pók az kell... háló...
    A harmadik egyszerűen gyönyörű, Bellám szerint is, aki tudod, szakember :) és a nem reprezentatív molyos felmérés is a harmadik felé húzott:))
    Nem tudom, hogy Vörös pöttyös lesz-e, erről még nem volt szó... ott még nem tartunk, de ha Könyvmolyképző adja, akkor csak abba a sorozatba illik.Aranypöttyös, Sötét örvény... más kategóriák :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Szerintem mind 3 kép nagyon szép, tetszenek. A legjobb mégis a 3. A háló nagyon szép, bár én a nevet és címet nem fehérrel írtam volna. De így is nagyon szép! :))
    Csak remélni tudom, hogy egy ilyen borítású könyvet tarthatok majd a kezemben:) Mert az biztos, hogy ezt megfogom venni ;)
    Szorítok Neked Grapes :D

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    valóban szép képek, és nekem is a két utóbbi tetszik inkább, de (úgy tűnik, mindenki mással ellentétben :-D), nekem a középső a favorit.
    Már kép tekintetében, mert a szövegezést illetően már nem tudok egyetérteni. De azon a legkönnyebb változtatni, ha a jó kép már meg van. :-)

    VálaszTörlés
  5. első ránézésre az első kép abszolút figyelemfelkeltő, viszont többszöri megnézésre a harmadik tetszik igazán.

    VálaszTörlés
  6. Diara!
    a második nekem is nagyon tetszik, ezért azt tettem ki promóképnek a Képtárba:)

    Nima!
    ugye, ugye:)))

    VálaszTörlés
  7. Hát... nem is tudom. :-D Jók, bár van mindegyikben olyan apróság, ami annyira nem tetszik. Ettől függetlenül biztos nagy munka volt! És nekeeeeem... a harmadik tetszik leginkább.

    VálaszTörlés
  8. Artie!
    Reni igyekszik elbagatellizálni a dolgot, de egy órát fordított ezekre a képekre, ami épp hatvan perccel több, mint amennyit én rá tudnék ilyesmire szánni.
    A harmadik... ige,közönségszavazat:)))

    VálaszTörlés