2011. július 18., hétfő

Borítóterv 2.

Újabb borítóterveket kaptam, most Diarától, akivel mint sokan tudjátok, rendszeresen olvassuk egymás írásait.
Variációk küldött egy témára különböző színekben. Nekem ez tetszett legjobban, de a többit is meg lehet nézni facebookon: Valaki azt mondta erre, hogy komoly. Szerintem félelmetesen érdekes.
 

A szíves kollekcióból ez a kedvenc darabom.
Köszönöm:)

Aki még nem ismeri a Jóslatok hálójában-t, az olvassa el a feltett négy fejezetet. Az új teljesen más, de lényeg ugyanez.

9 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek!! Az első érdekes, kicsit elmosódottnak tűnik, a második szerintem is komoly, de tökjó, a harmadik meg aranyosan vicces:D
  A színek is jók, illenek egymáshoz:)

  VálaszTörlés
 2. A harmadik. Diarának pedig gratulálok a sokoldalú kreativitásához.

  VálaszTörlés
 3. Nekem a harmadik tetszik legjobban. A második is nagyon jó, de annyira nem komoly a könyvem, még ha meg is hal benne egy-két ember.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm! Örülök, ha tetszenek. :-)
  A "variációk egy témára" pókhálósból nekem (és a férjemnek is) ez a kedvencem, a "komoly" is dobogós nálam, de a "szívesek" közül nincs itt a favoritom, csak a Facen. :-) Kicsit elárasztottam Grapes postaládáját... *szemlesütve pironkodik* :-D

  Kovács Renáta tervei közül viszont az első, a kevésbé vad-lila tetszik nagyon! :-)

  VálaszTörlés
 5. "annyira nem komoly a könyvem, még ha meg is hal benne egy-két ember"
  Ez jó! :-DDD

  VálaszTörlés
 6. Krimi, amolyan three in one (misztikus meg románc is) ,de mindegyikből csak módjával.Szóval nem tocsogunk a vérben, ne mintha avval bajom lenne, de ez most ilyen:)

  VálaszTörlés
 7. Tényleg nagyon szép terveket kaptál ismét. :) Ezek közül legjobban a 2. tetszik nekem :) Nagyon szép munkák ^^

  VálaszTörlés
 8. Nekem is a második tetszik leginkább! :-) A betűtípus annyira nem, de a háttér tök jó! :-D Sok sikert, Grapes, nagyon jó lenne, ha már olvashatnánk! ^^ (Egyébként nagyon tetszik, hogy kint van az "Ezt olvasom most"-nál! :-D)

  Jaaaa, és kaptál tőlem egy blogdíjat! Tovább kellett adnom, és hát... kaptál! :-D

  VálaszTörlés
 9. Bea, Artie! örülök, hogy nektek a második tetszik,legalább Diara megnyugodhat, mivel facebookon volt, akinek nem tetszett:) Ízlések és pofonok. Nekem ezek mind tetszenek, és majd rakok még ki újakat, csak most fáradt vagyok.
  Ezt olvasom éjjel-nappal... szó szerint (reggel ötkor már itt ülök) és most már ott tartok, hogy fejből fújom mind a 260 oldalt.
  Köszi a díjat:)

  VálaszTörlés