2012. szeptember 15., szombat

Várok






Augusztus 31-én elküldtem a Könyvmolyképző Kiadó vezetőjének, Katona Ildikónak a Halhatatlan álom című új regényemet és egy mellékletet, és most azt várom, hogyan dönt.
Az még egyelőre legyen titok, hogy mi a melléklet, csak annyit árulok el, hogy a középső lányom készítette, tehát aki tudja, hogy ő mivel foglalkozik, annak lehet valami sejtése.
Most rendszerezem a könyvvel kapcsolatos gondolataimat egy füzetben. Igaz, már két hete bele se néztem a megírt 331 oldalba, de jó egy kicsit pihentetni, mert ha majd újra előveszem, jobban észre fogom venni az esetleges hibákat. Addig is felírom, mit szeretnék még javítani. Apró, de lényeges dolgokról van szó, sokszor csak egy mondatról, vagy egy szóról.
Izgatottan várom, mi lesz Ildikó döntése. Sajnos, későn szóltam neki a könyvről, de addig nem akartam zargatni, amíg biztos nem voltam abban, hogy be tudom fejezni a történetet úgy, ahogy szeretném.

Aki még nem látta, nézze meg regényhez készült illusztrációkat.

5 megjegyzés:

  1. Drukkolok neked! Remélem kedvező választ kapsz és hamarosan megint kezembe vehetem a könyvedet.
    Most már lesz időd folytatni a Képtárt? Nekem nagyon hiányzik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a szurkolást <3
      Képtár? igen, már tavaly elkezdtem írni egy szösszenetet. Igyekszek, igyekszek... :)

      Törlés
  2. Én nagyon remélem, hogy minél előbb kiadják! :-) Aztán jöhet a következő! :-D A Jóslatok hálójában nekem nagyon tetszett, nem volt az az átlagos YA regény. Volt benne egyediség.

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon remélem, és igen, azért mert más, mint a többi könyv :)
    De én nem figyelem a trendeket,csak írom, ami érdekel.

    VálaszTörlés