2010. július 26., hétfő

Strand-menetrend

Múlt heti kellemes emlékek :(

8 óra: Megérkezés, nyugágyak és árnyékos helyek elfoglalása.
8:30 Várakozás, hogy egy kicsit melegebb legyen, és be lehessen menni a mélyvízbe.
9 óra: A most érkezőknek be kell érniük a saját törülközőjükkel és a tűző nappal.
9:30 A nagymedencében úszó-, a kettőhuszasban vízilabdaedzés kezdődik, úszásról szó se lehet.
11 óra: Az első fecskék szerint eljött az ősz, ők hazamennek, és ezzel kezdetét veszi az össznépi nyugágyhúzogató játék, ami viszont estig tart.
11:30 Félórás sorbanállás a hatszázfokos lángosos előtt. Neki rosszabb, én megkapom az adagomat elmegyek, ő négyig marad a pokolban.
12-15: A meleg miatt elviselhetlen az árnyék is, a tömeg miatt nem lehet úszni, a nap miatt nem lehet látni.
15:30 A fehér karszalagos napközistáborosok hazamennek! Végre nem kell aggódni, hogy valamelyikük a nyakamba ugrik, miközben megpróbálok úszni. Csak azt szeretném tudni, hol van az a pedagógus, aki azért kap fizetést, mert rájuk vigyázik.
18 óra :Oszladozik a tömeg. Végre csak ketten vagyunk Petrával a mélyvíz egy sávjában, így már az úszómester se fütyörészik folyton, hogy ne ússzunk át az elválasztókötélen.
19 óra A 300 forintos pizza ára visszaesik 100 forintra :)
19:05 A hangos bemondó udvariasan felszólít minket, hogy hagyjuk el a medencéket és az öltözőkön keresztül menjünk a ...ba.

3 megjegyzés:

  1. Nálunk van egy bányásztó, mi oda szoktunk járni. Nagyon jó volt az előző hét, egész végig a vízben áztattam magam. Remélem lesz még ilyen szép idő, mert megint menni akarok:D

    VálaszTörlés
  2. Hát, őszintén remélem, hogy ezzel a két héttel nem lett vége a nyárnak, mert gyalázat volt az eddigi időjárás. Július vége van, és még nem hoztam le a locsolócsövet a padlásról, mert nem kellett! :(
    Nálunk szupi strand van: 8 medence (kettőt használok), 4 csúzda (félek tőle), jakuzzi (elfoglalják a nyugdíjasok), csónakázó tó (csak a szemnek! csónak egy szál se, de szép). XD

    VálaszTörlés
  3. Nagyon érzékletes volt a leírásod, jót nevettem:-DDD
    Üdv:
    Katarina

    VálaszTörlés