2016. január 11., hétfő

MM- Már MegvoltAhogy az előző bejegyzésben írtam, 2015-ben nem voltam olyan helyen, ahol azelőtt soha, nem láttam semmit, amit korábban nem ismertem…

Ugyanakkor, ha ezt jobban átgondolom, ez nem véletlen, hiszen nem vagyok már zsenge ifjú, így aztán sok különleges élményben volt már eddigi életemben is részem, olyanokban is, amikről mások csak álmodoznak. 


Nem hencegni akarok, csakhogy én magam is összegezhessem az általam legnagyobbnak tartott sikereimet:

1.Tartottam már 2-300 embernek előadást, akik fizettek ezért.

2. Jelent már meg nyomtatásban könyvem, melyet dedikálhattam azoknak az olvasónak, akik kíváncsiak voltak rám a Könyvhéten vagy a Könyvfesztiválon.

3. Jó néhány, szüleik által elfeledett gyermeket örökbefogadhatóvá nyilvánítottam, illetve engedélyeztem ilyen gyerekek örökbefogadást, ezzel reményeim szerint jó irányba megváltoztattam ezeknek a kicsiknek az életét.

4. Többször is nyertem nagyobb összeget televíziós kvíz-vetélkedőn.

5. Voltam már börtönben, szerencsére csak munkaköri kötelességem keretében. Ezt az élményt talán egyszer felhasználom egy regényben.

6. Simogattam már kígyót.

7. Hagytam már félbe könyvet, nem azért, mert nem tudom befejezni, amit elkezdtem, hanem azért, mert az élet rövid, értelmetlenség fölösleges dolgokra pazarolni az időt.
Számomra ezek a legfontosabbak azon események közül, melyek eddigi életemben velem történtek, de természetesen vannak még vágyaim.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése