2013. április 27., szombat

KönyvfesztiválÍgértemnek megfelelően itt a beszámoló a Könyvfesztiválos élményeimről:


A múlt hétvégén, szombaton voltam dedikálni a XX. Nemzetközi Könyvfesztiválon, Budapesten, a Millenáris parkban, és nem győztem kapkodni a fejem, annyi meglepetés ért.
Mindjárt az első kinn a parkban talált meg, amíg arra vártam, hogy beengedjenek. Egy kislány ült az egyik padon kezében a könyvemmel. Leszólítottam, és nagyon kellemesen elbeszélgettünk arról, mennyire tetszett neki a történet. 

A dedikálás előtt azt gondoltam, hogy mivel már közel másfél éve jelent meg a regényem, nem fog senki se jönni hozzám, de nem így történt, sőt.
Amikor végre elkezdődött a hivatalos dedikálás, és az olvasókon kívül nagy örömömre három kedves blogos, facebookos barátommal is találkozhattam végre:
Marianna von Birkennel, aki a kedvemért hajnali tíz előtt felkelt,
Rozsonits Judittal, mindenki Juditjával, kedvenc olvasói facebook oldalunk adminjával és
Kozári Dórival, akinek hamarosan megjelenik majd az Aranymosáson nyertes meséje a Könyvmolyképző gondozásában.
Hihetetlen élmény volt, hogy a lányok a virtuális világból kiléptek a 3D-s materiális térbe! :)

És a helyzet csak fokozódott, mert miközben beszélgettünk, hozzánk lépett egy úriember, és kedvesen kezet fogott velünk, majd megkérdezte, hogy leülhet-e.
Mondtam, hogy persze, és megpróbáltam nem elolvadni a gyönyörűségtől.
Gyerekkorom óta nagy kedvencem, akinek a történeteit, könyveit a lányaim is imádják, Csukás István érkezett meg. Rá persze rengetegen vártak, köztük én is egy gondosan kiválasztott kettő az egyben Süsüvel. Sajnos nem sokat tudtam beszélgetni vele, mert szó szerint szétszedték az olvasói. Isten éltesse a Mestert, hogy sok ilyen találkozásban legyen része nem csak neki, de nekünk is.

Ettől kezdve párhuzamosan dedikáltunk, és nem győztem hüledezni. Sorban jöttetek Ti, kedves Olvasóim. Ilyen sokan még soha nem kerestetek meg egyetlen dedikáláson se, és ami leginkább meglepett, az a háttér volt.
Új olvasói réteg jelentkezett!
Eddig azok olvasták a könyvemet, akik aktívan figyelik a Könyvmolyképző oldalát, és naprakészek minden megjelenéssel kapcsolatban. Most viszont olyanok is bekapcsolódtak olvasóim táborába, akik a könyves boltokban találkoztak először a Jóslatokkal, melynek tartalma annyira felkeltette az érdeklődésüket, hogy nem tudtak ellenállni a könyvnek. „Ráadásul” egy másik csoport is kezd kialakulni, az újraolvasók csapata.
Többen kérdeztétek, hogy mikor fog megjelenni az új könyvem. Sajnos semmilyen konkrét hírrel nem tudok szolgálni, mindössze egyetlen információra tettem szert: magyar szerzők könyvei csak ősszel fognak megjelenni, tehát annál előbb nem lehet rá számítani.
Összegzésként csak annyit, hogy felbecsülhetetlen értékű energiával töltöttetek fel, amiért nagyon hálás vagyok Nektek.
Nagyon szépen köszönöm azt a nagy szeretetet, ami felőletek áradt felém.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése