2010. november 23., kedd

Ilyen még nem volt

4 megjegyzés:

  1. Hmm... Hang nélkül érdekesnek tűnik, de a 28-as karika mindenképp kell rá:)

    VálaszTörlés
  2. Ez egy nagyon -nagyon megható szerelmes történet, csak rosszul vágták meg. A youtube-on egyetlen olyan ajánlót se találtam hozzá, ahol a csókjelentet ne szeleltelték volna fel. A szám valószínűleg azért van mellérakva, mert a két szín (fekete és fehér) közti szakadékról szól, vagyis a színvakságra buzdít. Nem hiszed el, de a végén már kisebbségi érzésem volt, mert fehér vagyok. Rengeteg színesbőrű szerepel benne, és lenézik a fehéreket.

    VálaszTörlés
  3. A filmet vágták meg rosszul vagy az előzetest? Biztos tanulságos és jó, de kevésbé szeretem a szerelmesebb filmeket:) Viszont a hapsi szerintem a Pradában játszott. Sok "feketefilm" van, de nem igazán ismerem azt a világot. Az előzetes sokszor bőven elég. Elhiszem, hogy úgy állnak hozzánk, mint ők hozzájuk, de erről (hogy milyen színbe születünk) ugyanúgy nem tehetünk, mint arról, hogy a Föld kering a Nap körül és nem fordítva. Vagy hogy fiúnak vagy lánynak születünk. És mégis...

    VálaszTörlés
  4. A film nagyon jó volt:))) Igazi romantikus és erotikus, meg baromi rasszista. Ezt az izét, pontosabban az összeset, ami erről a filmről készült, rosszul vágták meg.

    VálaszTörlés