2011. november 29., kedd

Olvasói vélemények

Kedves Olvasóim!
Azt szeretném Tőletek kérni, hogy aki ismeri az írásaimat, és szeretné, hogy a véleménye benne legyen a könyvemben, az legyen szíves írjon egy kis ajánlót a Jóslatok hálójában-hoz privátban a Facebookon, vagy itt:)
Köszi ♥

3 megjegyzés:

  1. Kedves Grapes!

    Bár a könyvet magát nem olvashattam, arról csak annyit tudhatok, amennyit te felfedtél előttünk, de az eddig olvasott írásaim alapján ezzel a néhány sorral ajánlanám a Jóslatok hálójábant:

    B.M. Grapes írásaiban, legyen szó regényről, novelláról, vagy akár egy röpke életképről, a szerző lenyűgöző személyiségét ismerhetjük meg. Azt az embert, aki nyitott szemmel, kitárt karral és szívvel fordul az őt körülvevő világ felé, és a rá jellemző humorral és éleslátással kommentálja is a tapasztaltakat. Észrevesz jót és rosszat egyaránt, és klaviatúrát ragadva rögzíti az élményeit, elgondolkodtatva bennünket is. A Jóslatok hálójában csodás utazást jelent, amelyben a szerző finom érzékenységgel vezeti végig a történeten az olvasót. Nagyszerű jellemábrázolásának köszönhetően szereplőiben akár magunkra is ismerhetünk, és mire minden rejtély megoldódik, a remek szórakozáson kívül gazdagabbak leszünk néhány örök érvényű, nagy felismeréssel is.

    Szeretettel:
    Katarina

    VálaszTörlés
  2. Én is csak pozitív véleménnyel vagyok B.M. Grapes írásairól. A novellái is, és maga a Jóslatok hálójában is nagyszerű alkotás: izgalmas, nincs olyan rész, ahol ne történjen valamilyen érdekes dolog, ami arra késztet, hogy tovább és tovább olvassam! :) Tökéletesen leírja a szereplők külső és belső tulajdonságait, érzéseit, s ez segít, hogy még jobban bele tudjuk magunkat élni az adott helyzetbe.
    Csak ajánlani tudom, hiszen egy remek könyv!
    Szeretettel, olvasód: Beatrix Bloodrayne

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a véleményeket és azoknak is, akik facebookon küldték el :)

    VálaszTörlés