2011. május 26., csütörtök

Fizika nyelv kezdőknek

Tanár:- Mi a hőtágulás?
Diák: - Mi?
Tanár: - Hőmérséklet-emelkedés hatására a testek kitágulnak. Mi történik, ha csökken a hőmérséklet?
Diák: - Mi?
Tanár: - Összehúzódnak a testek. Mi a lázmérő működésének alapelve?
Diák: - Mi?
Tanár:- Hagyjuk!.. Mit tudsz?
Diák: - Az Éden Hotelban Szandra továbbra is nyomást gyakorol a többiekre, amitől növekszik a feszültség, Ádám viszont nem enged a nyers erőnek.
Tanár: - Mi?!
Diák: - Minden csupa nyomás, erő és feszültség! Tiszta fizika, nem?

13 megjegyzés:

  1. :-DDDDDDD
    Bár, azt hiszem, valójában nem is vicces... :-(
    Én egyetlen ilyen műsort se nézek, soha nem is érdekeltek. Felháborítónak tartom, hogy a televízióadók már szinte csak ezeket sugározzák. Az ember kicsit kikapcsolódna, mondjuk egy jó filmmel, de csak ezt találja... :-( Már évek óta ez megy, egyiket nyomják a másik után. :-(
    De lehet, hogy igazuk van. Ha a nép ezt akarja... :-S Kereslet - kínálat. :-( Én meg a gyerekek születése óta úgyse jutok a tévé elé.

    VálaszTörlés
  2. :D:D Nagyon kemény...:P
    Egyébként akkora baromságnak tartom ezeket a műsorokat. Engem nagyon hidegen hagy, hogy egy-egy személy hogyan csalja meg a kint élő párját.

    VálaszTörlés
  3. Egy kis kultúra és társadalom kritika egyben :D Jó, bár abszolúte egyetértek Diarával... aki szexet akar nézni napi 24 órában, annak ott vannak a pornócsatornák, de ne bombázzanak vele orrba-szájba...

    VálaszTörlés
  4. Ez megtörtént vagy csak te találtad ki? Bár el tudom képzelni, hogy igaz lehet.
    Én sem nézem ezeket a műsorokat. Annyira kevés időt vagyok a tv előtt, hogy inkább értelmes filmre használom. De biztos sokan nézik, különben nem készítenének ilyen műsorokat. Csak azt nem tudom, hogy kik?

    VálaszTörlés
  5. (Mattre reagálva -)...vagy ott van neki a párja. ;-) (feltéve ha van párja) Az bizony 3D-s is, meg minden. :-D

    Na de tényleg, elég elborzasztó ez a tévés helyzet. Kisgyerekek, basszus, egészen picik is ezt nézik! VV-t, meg most ezt az új szennyet! :-S Mocskos, undorító, értelmetlen. Persze én is az alapján ítélek, amit eddig láttam, és az mondjuk nem sok... de szerintem elég ahhoz, hogy ilyen kemény ítéletet hozzak. :-P
    Na és igen, jó lenne helyette egy-két jó film. Persze-persze, ott vannak az HBO csatornák, de azokért még plusz árat kell fizetni. :-/ Nem mindenki teheti meg...

    VálaszTörlés
  6. Kövezzetek meg, meg tudom, hogy szégyellnivaló, de néztem a VV4-et.
    Pszichológiai szempontból marha érdekes volt tanulmányozni őket. Nem vagyok pszichológus, pedig megfordulta annak idején a fejemben, de szerencsére hasonló témakört tanultam, és így volt kis rálátásom. Könnyebb volt elemezni őket meg a helyzetet.
    Azon kívül csak heti hetest meg showder klubot nézek a tv-ben. Filmek? Aludni nincs időm:/

    VálaszTörlés
  7. Hú,mennyi véleményt írtatok, amíg én patentoltattam a gépemet:)))
    A sztorit én találtam ki, de valós alapokon nyugszik, mert látom, hogy mit tudnak és mit nem a gyerekek ill fiatalok:S
    Egyébként Darolynnak van egy kis igaza, mert csoportdinamikát, jellemeket lehet ezekből a műsorokból tanulni, én is néztem a Big brothert, mikor először ment.
    Persze egy jó filmmel meg egy jó könyvvel semmi se veheti fel a versenyt:)

    VálaszTörlés
  8. Hát tanulmányozni biztos lehet őket... :-DD Elég debilek. Igazából csak annyi bajom van vele, hogy undorítóak, idióták és mocskos a szájuk. :-P Az ilyenek nem dobnak fel, és ezért képtelen vagyok őket nézni.

    VálaszTörlés
  9. Remek írás, neked köszönhetek egy óriási kacajt!
    Minden előttem íróval egyetértek: valóban ömlik a szenny a TV-ből. Szerencsére nem kötelező nézni egyiket sem, egészen kiváló ismeretterjesztő csatornákat is választhatunk.

    VálaszTörlés
  10. Artie! Én szerencsére csak itt látom a debileket:))
    Katarina! ez az írás csak fikció, de örülök, hogy tetszett Neked:)

    VálaszTörlés
  11. Katarina kommentjéhez csak annyit fűznék, hogy mint mai kamasz azt látom, tényleg ez a sikk, és én vagyok kinézve, amiért nem követem nyomon ezeket az őrültségeket. Ennek fényében a mai napig nem tudom hová tenni egyik osztálytársam megjegyzését: "Tiszta Alekosz vagy!" (de felteszem, nem bókszámba megy...?)
    Egyébként egyszer az egyik Jackie Chan filmre várva az RTL-n volt szerencsénk testületileg belepillantani az Alekosz-fél társkereső műsorba... A "színvonaltól" egyébként is padlót fogtam, de amikor "igazi, vérbeli úriember" létére nem volt képes kihúzni a széket egyik lánynak sem, na akkor szállt el az agyam! Ennyire nem dívik előzékenynek lenni, vagy az ismerettség alapkövetelménye a tahóság? (utóbbi esetben lehet, nem szeretnék ismert író lenni...)

    VálaszTörlés
  12. Matt!
    Elképzelésem sincs, mire utalt az, aki Téged alekoszhoz hasonlított. Remélem, csak népszerűségben hasonlítotok. Már legalábbis én feltételezem, hogy 1. Te értelmes vagy, 2. és népszerű.
    Egyébként én a pasit egy reklámban vagy miben láttam. lógós alsógatyában, nagy hassal, görbe háttal masírozott, mint egy elmebeteg. na nekem annyi elég is volt belőle.

    VálaszTörlés