2016. január 24., vasárnap

KK- Kellemes kandalló



Tegnap vettem észre, hogy milyen remek új csatornát fog a tévénk.
A Kandalló nevű csatornán épp a Kandalló című, négy órás műsor ment, melynek keretében gyönyörködhettem abban, hogyan ég el a kandallóban néhány hasábfa. A műsor végén a sötétből előnyúlt egy majdnem láthatatlan kéz, mely újabb hasábokat rakott a tűzre, majd kezdődött a következő négy órás program, melyben ezek a hasábok adták át magukat a lángoknak. Ez követően újabb hasábok kerültek a tűzre, melyek négy óra után annak rendje és módja szerint a lángok martalékai lettek, hogy azután a következő műsor keretében újabb hasábok válhassanak hamuvá és füstté röpke négy órán át. Ennek végeztével megjelent a már ismert kéz, és fát rakott a tűzre, majd miután négy órával később azok is elenyésztek, jöhettek a következő hasábok. A nap végén újrakezdődött a vígan pattogós programok áradata.
Mindenkinek ajánlom a csatornát, mert egyrészt bármikor be lehet kapcsolódni, könnyen fel lehet venni a cselekmény menetét, másrészt ha izgalmakban nem is bővelkedett a műsor, annál megnyugtatóbb. Nem utolsó szempont, hogy a program élvezetéhez nem szükséges nyelvismeret, valamint a vígan ropogó tüzzel háttérzajnak se utolsó a csatorna ajánlata.

2016. január 11., hétfő

MM- Már Megvolt



Ahogy az előző bejegyzésben írtam, 2015-ben nem voltam olyan helyen, ahol azelőtt soha, nem láttam semmit, amit korábban nem ismertem…

Ugyanakkor, ha ezt jobban átgondolom, ez nem véletlen, hiszen nem vagyok már zsenge ifjú, így aztán sok különleges élményben volt már eddigi életemben is részem, olyanokban is, amikről mások csak álmodoznak. 


Nem hencegni akarok, csakhogy én magam is összegezhessem az általam legnagyobbnak tartott sikereimet:

1.Tartottam már 2-300 embernek előadást, akik fizettek ezért.

2. Jelent már meg nyomtatásban könyvem, melyet dedikálhattam azoknak az olvasónak, akik kíváncsiak voltak rám a Könyvhéten vagy a Könyvfesztiválon.

3. Jó néhány, szüleik által elfeledett gyermeket örökbefogadhatóvá nyilvánítottam, illetve engedélyeztem ilyen gyerekek örökbefogadást, ezzel reményeim szerint jó irányba megváltoztattam ezeknek a kicsiknek az életét.

4. Többször is nyertem nagyobb összeget televíziós kvíz-vetélkedőn.

5. Voltam már börtönben, szerencsére csak munkaköri kötelességem keretében. Ezt az élményt talán egyszer felhasználom egy regényben.

6. Simogattam már kígyót.

7. Hagytam már félbe könyvet, nem azért, mert nem tudom befejezni, amit elkezdtem, hanem azért, mert az élet rövid, értelmetlenség fölösleges dolgokra pazarolni az időt.




Számomra ezek a legfontosabbak azon események közül, melyek eddigi életemben velem történtek, de természetesen vannak még vágyaim.  
Folyt. köv. :D