2014. március 9., vasárnap

Szilánkok 2014. március 9.A hét kérdése(i):
Újra megnéztem a Másnaposokat, és eszembe jutott a 2-3 héttel ezelőtt látott 21 című film, majd felmerült néhány kérdés:
1.     Valóban működőképes balck jackben ez a filmekben említett számolós módszer?
2.     Ha igen, akkor miért írnak róla könyveket? Ha én olyan tudással rendelkeznék, amivel könnyen és gyorsan nagy lóvéra lehet szert tenni, nem osztanám meg felfedezésemet másokkal. Főleg ha azt is figyelembe veszem, hogy sokkal kevesebbet lehet keresni íróként egy könyvvel, mint amennyit titkos tudás birtokában szerzett sikerszériával nyerni lehet a kaszinóban.
3.     Melyik könyvben lehet erről autentikus infót szerezni? :D

A hét könyve:
J. L. Armentrout: Obszidián
Tavaly kb. a huszadik disztópia után – amikor már elegem lett abból, hogy milyen úton-módon avatkozik bele a társadalom magán életébe, vagy egyes szerzők miféle őrült világokat szerkesztenek össze – azt éreztem, hogy többet nem fog a kezembe kerülni normális, olvasható, élvezhető YA-könyv. Bár még mindig nem értem, miért vonzó az, ha egy pasi totál bunkó.  Egyáltalán miért gondolja egy srác, hogy a tahóság vonzó?
Mindenesetre remélem, hogy a kezdeti élvezet kitart majd az utolsó oldalig.

A hét életérzése:
Nem azért tanultam kétszer annyit, mint az átlagember, hogy kétszer annyit dolgozhassak, mint más, hanem azért, hogy kétszer annyit keressek.
Önző vagyok?
Annyi baj legyen. Nem lehet mindenki tökéletes. :PHalhatatlan álom:
Még nem adtam fel, de ideje lenne elkezdenem keresni egy másik kiadót.
Igen, igen, még nem tettem.  Csak ültem a babérjaimon, és vártam, hogy rám találjon a szerencse. Na, ez az, ami magától nem fog működni.

Hajrá én! Hajrá halhatatlan álom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése